Loading posts...
Home Genopfind dig selv

Genopfind dig selv

19.00 - 21.30
  • start date 17 Jan 2019
  • end date 17 Jan 2019
  • venue Capnova, Universitetsparken 7, Roskilde

Er du der, hvor du gerne vil være forretningsmæssigt?

Alt har sin tid, det som var en sandhed i går, er en løgn i dag. Alt er i konstant forandring, fordi forandring er konstant. Uanset hvor meget vi stritter i mod, vil alt ændre sig, hvorfor fordi alt altid ændrer sig. Forandringer er en del af livet.

Det er derfor ikke et spørgsmål om men om hvornår, du får behov for at genopfinde dig selv.

 

Kunne salget være bedre?

Kæmper du en brav kamp men kommer ingen vegne?

Lær hvordan du kan blive den foretrukne samarbejdspartner, leverandør, butik eller den som andre anbefaler til at løse et problem.

Har du en butik, en virksomhed, en organisation eller en klinik, som skriger på flere kunder. Har du lanceret en online koncept, men der er ingen følgere eller kunder.

En ting er sikkert, kunderne kommer ikke af sig selv. Du må gøre dig lækker, vise hvad du kan, blive en ekspert eller autoritet i markedet. Du må give dine kunder en rigtig, god grund til, at de skal vælge dig.

Gør du ikke det, lever din virksomhed ikke længe, konkurrencen er benhård, men du og din virksomhed har en unik historie. Måske ved du ikke, hvad den er – endnu.

I dette forløb lærer du, hvordan du kan skille dig ud fra mængden, blive valgt og  top of mind hos dine kunder, så du får loyale kunder, som anbefaler dig til sine venner.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites