Loading posts...
Home Lene E. Kronborg

Lene E. Kronborg

Executive karriererådgiver, forandringsekspert og foredragsholder

Lene Kronborg er daglig leder af Noble Mind

Sideløbende arbejder Lene som businesscoach, konsulent og facilitator. Desuden udvikler Lene fremragende workshops, events og en lang række kurser inden for strategisk forandringsledelse, branding og personlig udvikling.

Baggrund
Med en spændende og varieret baggrund, der omfatter en karriere både i medicinal-, detail- og reklamebranchen, en Ba. Sc. in Nursing, HD i afsætning, MA. Sc. Psychology of Org., er Lene optaget af at matche akademisk indsigt med det virkelige livs visdom og herigennem udvikle det enkelte menneskes kreative evner og styrker.

Lene har arbejdet i flere store virksomheder, Politikkens Hus, Nycomed, Keops og senest været rektor på Niels Brock, inden hun blev alvorligt syg og radikalt ændrede sit liv. 

 

Livet er magisk, og jeg glæder mig hver eneste dag over at være til, og alle de muligheder jeg har.

 

Jeg er en ægte Late Bloomer. Sent i livet valgte jeg at skifte retning og genopfinde mig selv. På trods af al tvivlen kan jeg af hele mit hjerte sige, at det aldrig er for sent at finde nye veje i livet og forfølge den drøm, som du længe har haft. Jeg valgte at starte egen virksomhed – Noble Mind. Så ja, jeg er en Late Bloomer – sent modnet, men modig og fri.

 

KONTAKT

lenekronborg@noblemind.net
Tlf + 29 21 0204

Læs mere om Noble Mind her 

 

If you love what you do,
you’ll never have to work another day
in your life.”

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites